4G Agri Sim

Cutia telematica 4G pentru Agricultura Inteligenta

Conectivitate si comunicare bi-directionala

4G Agri SIM oferă conectivitate 4G pentru toate dispozitivele FARMNAVIGATOR, salvează datele de telemetrie, datele senzorului de înclinare și datele CANBUS în memoria internă și le trimite către cloud-ul MyFarmnavigator.com. De asemenea, permite schimbul de date bidirecțional între terminalele G7 / G12 și MyFarmnavigator.com


1 AN / 1000 de ore de conectivitate pentru produsele FARMNAVIGATOR.

 SIM-ul multi-operator inclus oferă conectivitate 4G pentru toate dispozitivele FARMNAVIGATOR conectând astfel câmpul la birou. Include 1 AN / 1000 de ore de conectivitate în toată Europa, fără a fi nevoie de card SIM.

Un dispozitiv telematic foarte puternic.

4G Agri SIM integrează o platformă inerțială completă, GPS, CANbus, WiFi și modem 4G. Este rezultatul deceniilor de experiență a AvMap în soluții telematice pentru piețele aeronautice, auto și asigurări. 

1AN de servicii Cloud Inclus !

Include 1 an de serviciu MyFarmnavigator Cloud pentru a vă localiza vehiculele și a monitoriza performanța și consumul acestora, precum și sincronizarea câmpurilor între portal și afișajele G7 / G12. 


1 AN de MyFarmnavigator inclus! 

Serviciul cloud pentru agricultură 

Înregistrați 4G Agri în câțiva pași simpli și începeți să monitorizați vehiculele, călătoriile și consumurile pe Cloud! Este inclus 1 an de servicii telematice, iar la data expirării, puteți reînnoi pentru 1, 3 sau 5 ani.