Termeni și condiții

Termeni si conditii magazin online

Societatea Camaco Trade S.R.L., cu sediul in str. Bistritei nr.6A,Cluj Napoca ,Cluj ,Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J12/787/2012, Cod Unic de Inregistrare RO29963408,cont bancar RO98BTRL06701202C08283xx deschis la Banca Transilvania, numar de telefon +40744554985, e-mail office@farmnavigator.ro.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Societatea Camaco Trade SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii".
Acest site este dedicat utilizarii de catre persoanele fizice si juridice.

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor si/sau a produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii necesare in vederea operarii comenzilor plasate.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de catre Camaco Trade SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare si realizarea de rapoarte statistice.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate sunt strict confidentiale. Camaco Trade SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii, cu exceptia transferului lor catre societatile care proceseaza platile, si sa le utilizeze exclusiv in vederea derularii relatiei comerciale dintre client si Camaco Trade SRL

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

Camaco Trade SRL informeaza Clientul ca dispune de drepturile prevazute de Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de rectificare, dreptul de restrictionare a prelucrarii, dreptul de stergere dreptul de portabilitate a datelor si dreptul de opozitie, pe care le poate exercita printr-o cerere scrisa adresata catre Camaco Trade SRL.

Orice cerere/notificare pentru exercitarea drepturilor mai sus mentionate se va trimite de catre Client prin e-mail la adresa office@farmnavigator.ro sau pe adresa sediului social.

In cazul platilor efectuate cu cardul, produsele de pe acest site web sunt comercializate prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Global Payments (www.globalpayments.ro).

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si/sau sa fie folosite abuziv de catre terte persoane, GlobalPayments SRO garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele Camaco Trade SRL sau pe serverele Global Payments SRO.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.farmnavigator.ro/magazin-online SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.farmnavigator.ro/magazin-online, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.farmnavigator.ro/magazin-online SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. Copyright

Intregul continut al site-ului www.farmnavigator.ro/magazin-online - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Camaco Trade si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Camaco Trade SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site

Camaco Trade SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Camaco Trade fara acordul prealabil scris al acesteia.

5. Preturi

Preturile prezentate sunt in LEI si includ TVA (19%).

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.

Termenul de valabilitate al preturilor si ofertei este cel mentionat pe site-ul oficial Camaco Trade SRL.

6. Plata produselor

Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor sau online, prin intermediul cardului bancar.

Camaco Trade SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.
Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre Camaco Trade SRL la adresa de e-mail office@farmnaviagtro.ro . Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Camaco Trade SRL. In cazul in care plata se face online, prin intermediul cardului de credit/debit, este necesar sa completati un formular corespunzator. Daca tranzactia prin card este reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.

camaco Trade SRL accepta urmatoarele carti de credit/debit:Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata cardul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.
In cazul in care suma achitata in avans este mai mare decat valoarea produselor comandate, se va restitui clientului diferenta de bani.
In cazul in care suma achitata in avans este mai mica decat valoarea produselor comandate, clientul va trebui sa achite diferenta de bani in momentul livrarii.

Pentru aceasta ultima situatie, ca si pentru plata la livrare, produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

7. Livrarea produselor

Camaco Trade SRL isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea telefonica a clientilor.
Livrarea produselor se va face oriunde in Romania. Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda.

Livrarea este gratuita pentru orice comanda in valoare de minimum 500 lei , plasata de client .

In celelate cazuri, costul de transport al produselor va fi in valoare de 25 lei (TVA inclus), pentru livrarea standard.

Livrarea se va efectua in maximum 3 zile lucratoare de la data aprobarii comenzii. La livrare este necesara semnatura de primire si verificarea continutului pachetului in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara in legatura cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu va fi acceptata de Camaco Trade SRL.

Camaco Trade S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Camaco Trade SRL care includ: actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul nostru va reveni de cel mult inca doua ori, dupa care comanda va fi returnata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea produselor comandate.
Camaco Trade isi rezerva dreptul sa nu furnizeze seviciul de impachetare cadou, daca dimensiunea si forma produselor nu permit acest lucru. Anularea serviciului de pe comanda se va face fara costuri suplimentare.

Camaco Trade nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. Camaco Trade va informa Clientul despre indisponibilitatea produsului.

Cu acordul Consumatorului, Camaco Trade SRL poate livra un produs sau serviciu similar de o calitate si pret echivalente cu cele solicitate initial in cazul indisponibilitatii produsului sau serviciului comandat. In caz contrar se va recurge la rambursarea de catre Camaco Trade a sumei platite de catre Client intr-un termen de maximum 7 zile calendaristice.
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi fata de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Camaco Trade SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, Camaco Trade SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

Camaco Trade SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului si service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorul nostru.

Valoarea maxima a obligatiilor companiei Camaco Trade SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Camaco Trade SRL de la acest client.

8. Dreptul de retragere

Camaco Trade SRL respecta drepturile conferite de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative
Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.
Pachetul returnat va fi trimis complet, continand toate accesoriile aferente produsului. Daca se constata defectiuni cauzate de client , costul acestora va fi retinut din sumele primite drept plata din partea Clientului.
Camaco Trade SRL va rambursa toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea Clientului nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a Clientului.

9. Returnarea produselor

Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.
In cazul retragerii din contractul incheiat prin mijloace de comunicare la distanta in termenul legal de 14 zile calendaristice de la momentul primirii echipamentului, Clientul se obliga sa returneze Camaco Trade SRL intregul pachet achizitionat. Returnarea se va realiza conform documentului de retur emis de Camaco Trade SRL bazat pe cererea de renuntare primita de la Client.

Plata transportului va fi suportata de catre Camaco Trade SRL.

Nu se vor putea returna echipamente in situatiile in care:

 • au intervenit defecte de orice fel ca urmare a instalarii sau folosirii unor programe (software) care nu au fost livrate de catre producator ;
 • s-au facut interventii neautorizate inclusiv reparatii executate de persoane sau firme neautorizate de producator
 • se constata nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, instalare, punere in functiune, utilizare si intretinere prevazute in documentatia ce insoteste produsul sau in conditiile ce contravin standardelor tehnice din Romania ;
 • exista deteriorari termice, mecanice si plastice ale produselor datorate loviturilor, expunerii la surse de caldura, accidentelor, vibratiilor, intemperiilor sau neglijentei in utilizare;
 • s-au folosit baterii, surse de alimentare sau alte accesorii decat cele aprobate de producator;
 • produsul prezinta urme de lichid de orice natura (apa, solventi, uleiuri, vopsele, acizi etc.), iar acest contact este dovedit prin activarea etichetelor martor de umezeala instalate pe produs, prin urma de oxidare sau prin prezenta de lichide pe orice suprafata a produsului;
 • s-au facut interventii neautorizate asupra programului (software) furnizat impreuna cu aparatul ;
 • exista neconcordanta intre seria produsului inscrisa in cerificatul de garantie, cel inscris pe produs si cel din programul (software) al produsului;
 • se constata schimbarea starii generale a produsului, inclusiv decodarea neautorizata.

Modalitatile de solicitare retur sunt

 • email catre adresa office@farmnavigator.ro
 • prin apel la tel. 0744.554985 tarif normal.

In momentul primirii solicitarii de retur, Camaco Trade SRL va informa Clientul ca in 3 zile lucratoare, curierul va ajunge la adresa mentionata pentru preluare colet.
Costurile returului, astfel cum este mentionat in paragraful anterior, vor fi suportate de catre Camaco Trade SRL.
Produsele achizitionate din magazinul online www.farmnavigator.ro pot fi returnate curierului de luni pana vineri, intre orele 8-17.
Clientul are posibilitatea de a alege una din metodele de mai jos pentru de returnarea contravalorii comenzii online:

 • cont bancar

Contravaloarea comenzii online, va fi returnata in contul clientului, in termen de 14 zile calendaristice de la momentul la care s-a inregistrat cererea de retur.
In cazul in care pentru comanda online s-a achitat taxa de transport, aceasta va fi returnata odata cu contravaloarea comenzii.
Contravaloarei taxei de transport nu va fi oferita clientului, pentru comenzile returnate partial.
Cererea de returnare sold trebuie sa contina urmatoarele date :

 • Codul IBAN format din 24 caractere
 • Numele pe care este deschis contul respectiv
 • Banca
 • Sucursala Bancii

10. Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.
In cazul in care Clientul semnaleaza o lipsa de conformitate a produsului achizitionat prin intermediul Magazinului Online in primele 24 de ore de la momentul livrarii, Camaco Trade SRL va dispune inlocuirea produsului. Orice lipsa de conformitate a produsului care va fi semnalata de Client ulterior acestui termen, va fi inlaturata prin aducerea la conformitate prin reparare, in baza garantiei legale de conformitate, intr-un termen ce nu poate depasi 15 zile de la momentul predarii produsului la unitatea de service a Camaco Trade SRL.

11. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizare acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
Produsele sunt oferite dupa cum sunt prezentate si in limita stocului disponibil. Camaco Trade SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.